Marco Lopes ‘Wees Blij’ in CulturA & Zo

Cabaretier en acteur Marco Lopes is een van de artiesten die deze zomer een voorstelling speelt in verschillende theaters in Den Haag en omgeving tijdens het ZomerZoutFestival. Hij begint een serie try outs van zijn tweede voorstelling, ‘Wees blij’, op vrijdag 24 juli in Theater CulturA & Zo in Nootdorp. Deze voorstelling is de eerste die de cabaretier na de coronastop weer kan spelen.

De Brabantse cabaretier studeerde aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Sindsdien speelde hij in verschillende toneel- en filmproducties en deed hij ook acteerwerk in commercials. Vanaf 2017 speelde hij in zijn eerste solovoorstelling Moedt, die erg goed werd ontvangen.

In Wees blij neemt Marco de mankementen van de mens onder de loep. De voorstelling vertelt het verhaal van een jongetje dat geen angst dacht te kennen, maar als 30-plusser genadeloos ingehaald wordt. En hij laat zien dat we allemaal ergens een keer tegen aan lopen. Hoog tijd dus om eens ongegeneerd hardop te lachen om onze geheimen, angsten en ergernissen.

Kaarten voor de voorstelling kosten tien euro. Ze zijn te koop op deze website.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *