Massaal aan de slag voor NL Doet

Ook op de Zorgboerderij worden klussen gedaan in het kader van NL Doet. Dar zijn al voldoende vrijwilligers voor.

Inwoners van Pijnacker-Nootdorp doen komend weekend massaal mee aan NL Doet, de landelijke vrijwilligersactie van het Oranjefonds. Voor de meeste klussen die in de gemeente voor de actie zijn aangemeld, zijn al voldoende mensen die de handen uit de mouwen komen steken. Maar er zijn nog wel een paar organisaties die hulp kunnen gebruiken.

NL Doet is op vrijdag en zaterdag 9 en 10 maart, maar in Pijnacker-Nootdorp worden de meeste activiteiten op zaterdag uitgevoerd. Bij Ruiterclub Pijnacker en Scouting Nootdorp kunnen ze nog wel wat mensen gebruiken om het buitenterrein op te knappen en een beschoeiing te maken, wilgen te knotten en de binnenboel te verven.

Jeugdcentrum

Korenmolen Windlust in Nootdorp heeft zaterdag nog enkele mensen nodig die komen helpen verven, en jeugdcentrum De Notelaer heeft nog helemaal niet zoveel aanmeldingen: daar mogen er zeker nog wel een paar bij. Het jeugdcentrum wil graag onderhoud laten plegen aan het buitenterrein en op de kampvuurplek.

Het college van B & W van Pijnacker-Nootdorp gaat zaterdag ook aan de slag tijdens de vrijwilligersactie. De collegeleden verzorgen de high tea die voor oudere inwoners wordt geserveerd in Dienstencentrum de Schakelaar in Pijnacker.

Heb je zin om te helpen om álle aangeboden klussen in Pijnacker-Nootdorp van voldoende mankracht te voorzien? Op deze webpagina kun je vinden welke klussen nog vrijwilligers nodig zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *