Dossier Mastenbroek naar Den Haag FM

De Pijnackerse journalist Martijn Mastenbroek krijgt vanaf 8 november een eigen radioprogramma op Den Haag FM. ‘Dossier Mastenbroek’, dat tot nu toe te horen was via de lokale omroep van Lansingerland, wordt vanaf die datum elke woensdagavond van 9 tot 11 uur uitgezonden op de Haagse zender. Mastenbroek krijgt met dat programma de gelegenheid om zijn grote interesse voor de misdaadjournalistiek professioneel gestalte te geven. 

De overstap vanaf RTV Lansingerland naar Den Haag FM is min of meer toevallig tot stand gekomen, vertelde Mastenbroek onlangs in het actualiteitenprogramma Het Magazine op de lokale zender. “Ik had mijn programma op RTV Lansingerland met plezier nog tien jaar gedaan, maar ik krijg bij Den Haag FM nu de mogelijkheid om het op een professionele manier in te vullen.”

Dossier Mastenbroek wordt op de Haagse radiozender geheel gewijd aan Haagse misdaadzaken, maar ook aan zaken als drugsproblematiek en cybercrime. “Criminaliteit is een treurig onderwerp, maar het intrigeert natuurlijk ook”, aldus Mastenbroek. Hij is ook redacteur en verslaggever bij de lokale kranten De Eendracht en Telstar, en bij de digitale versie Telstar Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *