Meedoen met spinningmarathon kan nog

Drie uur stevig doortrappen voor KiKa: het kan weer op 4 januari.

Er hebben zich al aardig wat mensen aangemeld voor de spinningmarathon van de Klimmende Règâhs op 5 januari in sporthal De Viergang in Pijnacker, maar inschrijven is nog steeds mogelijk. Drie uur lang fietsen zonder een meter vooruit te komen voor het goede doel: geld ophalen voor kankeronderzoek. Maar je kunt ook een spinningfiets delen met iemand anders.

De marathon begint om zeven uur ’s avonds. De instructeurs van De Viergang maken er weer een sfeervol evenement van. Het is voor iedereen goed te doen om tot het eind toe mee te fietsen, omdat elke deelnemer de uitdaging voor zichzelf zo groot of klein kan maken als hij of zij wil. De ‘aanvoerders’ op de spinningfietsen op het podium geven de nodige stimulans en ze zorgen er ook voor dat de sfeer er in blijft tot aan de finale om tien uur ’s avonds.

Deelname kost 35 euro per fiets. Dat bedrag kun je onder elkaar verdelen als je met meerdere mensen de fiets gebruikt. Na afloop is er voor iedereen een glaasje champagne. 

In 2018 doen Règâhs met een team van dertien leden mee aan Alpe d’HuZes. Ook doen tien leden mee aan Giro di Kika. De opbrengst van de deelname aan Alpe d’HuZes gaat naar KWF. Bij Kika gaat het geld naar fondsen voor speciale onderzoeken. Vorig seizoen haalden de Règâhs bijna 70.000 euro op. Dit seizoen willen ze minstens datzelfde bedrag bij elkaar brengen. Daarvoor organiseren zij nog meer activiteiten. 

Aanmelden voor de spinningmarathon kan per e-mail via dit adres. Je kunt je ook aanmelden bij sportcentrum De Viergang in Pijnacker. Meer informatie over de Klimmende Règâhs is te vinden op deze Facebookpagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *