Meiden in actie voor zieke kinderen

Op de Meiden Valentijnsmiddag worden allerlei creatieve dingen gedaan.

Een groep meisjes die regelmatig meedoet aan de activiteiten van het jeugd- en jongerenwerk heeft het initiatief genomen om rond Valentijnsdag cadeautjes te kopen voor kinderen die verpleegd worden in het Julianaziekenhuis in Den Haag. Het meidenwerk verkoopt daarom strippenkaarten van € 5 per stuk, en ook worden op een Meiden Valentijnsmiddag op 9 februari in De Schakelaar lekkernijen verkocht die wat extra geld opbrengen.

Het Meidenwerk heeft voor de actie een bijdrage gekregen uit de Buurtknip, het budget van de gemeente waaruit subsidie kan worden verkregen voor eenmalige activiteiten. Samen met de overige opbrengst hopen de meiden voldoende geld bijeen te kunnen brengen om leuke cadeautjes uit te kunnen delen aan de zieke kinderen.

Creatief

De Valentijnsmiddag op 9 februari is bedoeld voor alle meiden van 12 tot en met 18 jaar, maar moeders en oma’s zijn ook welkom. Er zijn leuke en creatieve dingen te doen, zoals sieraden maken, een beautyhoek met henna en cakejes versieren, en er zijn broodjes falafel en pannenkoeken te koop, waarvan de opbrengst weer naar de actie gaat. Verschillende winkeliers leveren ook een sponsorbijdrage.

De actiemiddag wordt gehouden in dienstencentrum De Schakelaar, Mr. Dr. Van den Helmlaan 57 in Pijnacker. Het begint om een uur ’s middags.

Meer weten of aanmelden: stuur een berichtje aan Lina Gharabli van het jeugd- en jongerenwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *