Meld je aan voor vrijwilligersprijs

In 2017 maakte de toenmalige wethouder Bob van der Deijl de winnaar van de prijs bekend.

De aanmelding voor de tweejaarlijkse vrijwilligersprijs in Pijnacker-Nootdorp is geopend. In de komende weken kunnen vrijwilligersorganisaties zichzelf aanmelden of een andere organisatie voordragen.

De vrijwilligersprijs wordt uitgereikt tijdens het evenement Helden om de Hoek, dat op 1 november wordt gehouden.

De aanmeldingstermijn sluit op 18 september. Daarna maakt de jury een selectie van vijf organisaties, die voor de prijs worden genomineerd. Aansluitend is er een publieke stemming: inwoners van Pijnacker-Nootdorp kunnen aangeven wie volgens hen de prijs zou moeten krijgen Deze publieksstemmen tellen voor de helft mee, want ook de jury maakt een keuze voor de top-drie.

Geldprijzen

Voor de prijzen komen (vrijwilligers)organisaties in aanmerking, die in Pijnacker-Nootdorp zijn gevestigd of die hier een eigen afdeling hebben. Ook moet het vrijwilligerswerk in Pijnacker-Nootdorp plaatsvinden. Aan de verkiezing zijn geldprijzen verbonden van 1000, 500 en 250 euro.

Aanmelden voor de verkiezing kan via dit formulier.

In 2017 won de Nootdorpse voetbalclub RKDEO de vrijwilligersprijs. Tweede en derde werden toen Vluchtelingenbegeleiding Participe en hobbyclub De Doe Wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *