Meld je club aan voor sponsortocht

De start in Pijnacker is weer bij sportcentrum De Viergang.

Verenigingen en stichtingen die wel wat extra geld kunnen gebruiken, kunnen zich weer aanmelden om mee te doen aan de Sponsorfietstocht van de Rabobank. Die wordt dit jaar gehouden op zondag 17 september. De registratie voor de sponsortocht is inmiddels geopend.

Medewerkers of vrijwilligers kunnen voor hun club mee fietsen en zo geld bijeen brengen. Voor elke deelnemer die de fietstocht uitrijdt, doneert de Rabobank 5, 10 of 20 euro voor de clubkas, afhankelijk van de afstand die de deelnemer rijdt. Elke vereniging kan maximaal 500 euro bij elkaar fietsen.

Alle verenigingen en stichtingen uit Pijnacker-Nootdorp, maar ook die uit Delft, Midden-Delfland en Lansingerland, kunnen meedoen. Je hebt nog even tijd voor de aanmelding, maar de registratie moet wel voor 8 september plaatsvinden.

Er zijn net als vorig jaar drie startpunten, en voor Pijnacker-Nootdorp is dat sportcentrum De Viergang aan de Sportlaan in Pijnacker. De route gaat langs de mooiste plekken in de regio. Dit jaar is er voor het eerst een kinderroute van 15 km. De andere routes gaan over 30 of 60 km. De routes zijn uitgezet door Toerclub Pijnacker.

Meer informatie over het evenement is hier te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *