Mini-zomerkamp op de Groene Wijdte

Er een weekje helemaal uit, samen met je vrienden of vriendinnen, op een leuk sport- en activiteitenkamp: veel kinderen en jongeren vinden het geweldig. Maar als je niet zo lang van huis wilt, dan is een minikamp van twee dagen ook al leuk. Dat is dan ook wat de sportleiders van Team4Talent deze zomer gaan doen: een zomerprogramma op 20 en 21 augustus op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker.

Het programma is bedoeld voor kids van 8 tot en met 12 jaar. Die kunnen op dinsdag vanaf 9 uur ’s morgens meedoen aan een leuk programma vol sport en spel, spanning, creativiteit en avontuur. Daarna kunnen ze blijven eten, meedoen aan het avondprogramma, lekker lang opblijven, een beetje keten, slapen in hun eigen slaapzak en dan op woensdag na het ontbijt nog wat leuks doen. Het minikamp wordt om 11 uur ’s morgens afgesloten.

Wie liever thuis in zijn eigen bedje slaapt kan ook alleen meedoen aan het programma op dinsdag (maar dat is natuurlijk lang zo leuk niet).

De eigen bijdrage voor het volledige programma is € 15; kinderen die alleen op dinsdag meedoen betalen de helft. Aanmelden kan via deze webpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *