Monkey Town nog voor Kerst open

Het speelparadijs Monkey Town in Delfgauw gaat op zaterdag 23 december open. De indoor speeltuin aan de Rijksstraatweg 23 in Delfgauw wordt om tien uur ’s morgens geopend door wethouder Jaap van Staalduine, samen met de kinderen die op de openingsochtend aanwezig zijn. Volgens de aanvankelijke planning had het kinderparadijs al enkele maanden geleden open moeten gaan, maar dat bleek niet haalbaar. 

Monkey Town Delft, zoals de vestiging in Delfgauw wordt genoemd, is een van de grootste in Nederland. Het is een bijzondere vestiging, omdat ook aan de volwassenen is gedacht. Zo is er een all-you-can-eat buffet en een fitnessruimte. Maar de speelvoorzieningen voor de kinderen zijn het belangrijkste en die zijn er volop. In de 3000 m2 grote hal zijn veel klimtoestellen, glijbanen, ballenbakken, knikkerbanen, een voetbalkooi en een grote ruimte voor lasergames. Ook zijn er speciale ruimten waar peuter- en kinderfeestjes kunnen worden gehouden.

Er zijn inmiddels verspreid over het hele land zo’n veertig vestigingen van Monkey Town. De meeste van die vestigingen zijn geopend door franchisenemers, zoals ook in Delfgauw het geval is. Er zijn ook vestigingen in België, Duitsland en Turkije.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *