Mooi jubileumfeest van meidenwerk

De Little Ladiez Day, waarmee zondag het tienjarig jubileum werd gevierd van het meidenwerk in Pijnacker-Nootdorp, is een groot succes geworden. Vijftig meiden in de leeftijd van tien tot vijftien jaar kwamen naar Buurt & Zo voor een feest vol creativiteit, lekkere dingen en vooral veel lol. Het Jeugd- en Jongerenwerk houdt geregeld zulke meidenmiddagen, maar dit keer was het vanwege het jubileum wel een speciale editie.

Op allerlei plekken in het sociaal-cultureel centrum was er van alles te doen. De henna-, hoepel- en dansworkshops waren favoriet bij de meiden. Ook bij de beautyhoek met onder andere haarstyling, de laatste make up trends en de glittertatoos stonden de meiden enthousiast in de rij. Happy drinks en smooties werden vers door de bezoeksters zelf bereid.

Bibberbotjes

Er waren leuke creatieve dingen te doen, zoals het bouwen van bibberbotjes bij de Techladiez. Dat zijn zelfgemaakte beestjes met pootjes die zich al bibberend en trillend voortbewegen. Ook voor het cupcakes bakken was veel belangstelling, vooral ook omdat de meiden deze keer door een echte prof werden begeleid. Volgens jongerenwerker Simone van Egmond was het echt ‘Heel het meidenwerk bakt’.

Simone: “Ik heb veel nieuwe deelnemers gezien, dus dit jubileum was ook een mooie promotie voor het reguliere meidenwerk. Er waren zoveel positieve reacties en energie van de meiden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *