Mudmakers viert eerste lustrum

Mudmakers betekent natuurlijk weer veel modder, maar vooral erg veel plezier.

Voor de vijfde keer wordt eind september rond de Dobbeplas in Nootdorp Mudmakers gehouden, het sportevenement voor het hele gezin. De Lion’s Club en Team4Talent zijn alweer hard bezig met de voorbereidingen. Wil je meedoen, schrijf je dan snel in, want de ervaring leert dat het evenement binnen een paar weken is uitverkocht. Op dit moment zijn er zelfs al enkele starttijden waar je niet meer voor kunt inschrijven.

Mudmakers is bedoeld om ouders lekker samen met hun kinderen te laten sporten. In het geval van Mudmakers betekent dat: een parkoers afleggen waarbij je zeker weet dat je kleddernat, van boven tot onder bedekt met modder en uitgeput aan de finish komt — maar wat hebben die teams elk jaar weer een plezier. Vooral het als gezin samen bezig zijn maakt Mudmakers zo’n mooi evenement.

De organisatie heeft aan de opzet niets veranderd, maar wel zijn de obstakels die je onderweg tegenkomt breder gemaakt, zodat er meer mensen tegelijkertijd naar de overkant kunnen. Hierdoor wordt de wachttijd bij de verschillende obstakels korter, hopen de bedenkers van het parkoers.

Alle informatie vind je op deze website. Daar kun je ook het inschrijfformulier vinden.

De inschrijving is weer geopend. Maar wil je meedoen, wees er dan snel bij, want het evenement is doorgaans binnen enkele weken uitverkocht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *