Najaarsmarkt in Ackerswoude

Zaterdag gaan ook de woningen in het deelplan Landrijk 11 in de verkoop.

Het wordt zaterdag een gezellige dag in de nieuwbouwwijk Ackerswoude in Pijnacker. Op het fietspad langs het Lint van Ackerswoude komt een najaarsfair met marktkramen met allerlei spullen en lekkernijen. De markt draait om het verbinden van bewoners, ondernemers en is gericht op kennismaken van al het aanbod in Pijnacker en omgeving. Naast  verkoopstands zullen ook verenigingen en andere organisaties zich presenteren.

Aan het einde van het Lint ligt het speeleiland. Hier zijn verschillende dingen voor kinderen te doen, zoals hutten bouwen met natuurlijke materialen, pijl- en boogschieten. Ook op andere plekken in de buurt van het Lint zijn sport- en spelactiviteiten voor de jeugd, begeleid door de sportleiders van Team4Talent. In een van de tenten kunnen kinderen oefenen met leuke circusacts.

Zaterdag gaat ook de verkoop van start van het project Landrijk 11. Tussen 11 en 13 uur komen geïnteresseerden alles te weten over de woningen in dit deelplan in het informatiecentrum aan de Monnikenweg 2. Vanaf dit informatiecentrum rijdt ook de hele dag het treintje van de Oranjevereniging door de wijk.

De najaarsfair in Ackerswoude duurt van 11 tot 15 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *