Niet achter de geraniums

Vorig jaar was de Alternatieve Geraniummarkt in dienstencentrum De Schakelaar en in de bibliotheek in Pijnacker.

Drie organisaties slaan dit jaar de handen ineen bij de organisatie van de Alternatieve Geraniummarkt: het Repair Café Nootdorp, de SWOP en Bibliotheek Oostland. Het evenement, waarop veel informatie te krijgen is over allerlei manieren om in Pijnacker-Nootdorp actief te zijn, wordt zaterdag 18 november gehouden op de locatie van het Repair Café, basisschool De Regenboog in Nootdorp.

Op de Alternatieve Geraniummarkt is informatie te krijgen van verschillende organisaties en instellingen op het gebied van vrijwilligerswerk. Ook kom je er dingen te weten over nieuwe media, aanpassingen in huis die het mogelijk maken om daar langer te blijven wonen, rondkomen met je inkomen en nog veel meer. Dat alles onder het motto: Achter de geraniums? Mooi niet!

Reparaties

Tijdens de Alternatieve Geraniummarkt gaat het Repair Café ook gewoon door. Dat betekent dus dat je met alle spullen die stuk zijn of waar je een vraag over hebt langs kunt komen, om weer op weg te worden geholpen door de vrijwilligers. Er zijn nog onderdelen over van de ANWB-fietsactie van vorige maand, dus ook fietsreparaties zijn mogelijk.

Het Repair Café en de Alternatieve Geraniummarkt zijn van 10 tot 12 uur. De basisschool zit aan de Koningin Julianastraat 1 in Nootdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *