Niets nieuws op thema-avond

De Rotaryclub Pijnacker-Nootdorp hield maandagavond in Tout le Monde een thema-avond over de centrumplannen van Pijnacker, een onderwerp waar veel bewoners op af kwamen om te horen wat er in de toekomst allemaal gaat gebeuren met het centrum. Centrummanager Titus Appel was uitgenodigd om uitleg te geven.

Bezoekers die kwamen om iets over de toekomst te zien of horen kwamen van de koude kermis thuis. Verder dan een afbeelding over het toekomstige Raadhuisplein waar verder alles nog aan veranderd kan worden kwam de centrummanager niet.

Wel was er aandacht voor het belangrijke werk van de Rotary, het bedrijf van de centrummanager en wat er zoal in het verleden achter de schermen is gedaan om te komen tot het punt waar we nu staan. (Bron en foto: Ackershof 2, Bart Planken)

Een opmerking bij " Niets nieuws op thema-avond"
  1. Het was tenenkrommend. Allerlei vragen konden niet beantwoord worden, zoals ‘wat gaat er nu met de locatie Rabo-bank gebeuren?’ en ‘wanneer wordt dit nu ontwikkeld?’. Aanwezigen hebben meer foto’s gezien van het bedrijf van de centrummanager (waarvan de presentatie al ruim een half uur duurde) dan van het Raadhuisplein. Veel reacties van teleurstelling vernomen. Overigens heeft de Rotary iedereen gastvrij ontvangen, daar lag het niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *