Nog enkele plaatsen vrij bij Klik & Tik

Klik & Tik: voor mensen die nog nauwelijks iets met de computer hebben gedaan.

Bibliotheek Oostland geeft diverse cursussen aan mensen die nog niet zoveel ervaring hebben met de computer. Een daarvan is de Klik & Tik-cursus, voor mensen die zichzelf echt nog als beginner beschouwen op digitaal gebied.

Bij Klik & Tik is er sprake van begeleiding in kleine groepjes. Er is eerst een basiscursus, waarin de gebruiker leert om de computer op te starten, teksten te schrijven en aan te passen en e-mails te versturen. Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. Daarna volgt de cursus Het internet op, waarin alle basisfuncties aan de orde komen zoals websites en zoekmachines.

Ook is er nog de cursus Samen op ’t web. Daarin oefenen de deelnemers in het veilig gebruiken van de sociale media zoals Facebook, Instagram en Youtube.

In de Pijnackerse vestiging van de bibliotheek is de cursus elke vrijdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur. Deelname is gratis. Meer informatie is te krijgen bij Kimberly Steenbergen via tel. 06-45684590 of via dit mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *