Nog plekjes vrij voor Voice of Jeugdland

De finale van de Voice of Jeugdland is weer op vrijdagavond. Dit waren de winnaars van vorig jaar.

Al een paar jaar is het een enorm succes: de playback- en zangwedstrijd The Voice of Jeugdland tijdens het bekende vakantie-evenement op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. Bezoekers van Jeugdland strijden dan in verschillende voorronden tegen elkaar. Er hebben zich al kandidaten aangemeld, maar er zijn nog enkele plekken vrij tijdens de voorrondes in de middag.

Eigenlijk is The Voice of Jeugdland meer een ‘Got Talent’-wedstrijd, want ook kids die goed kunnen rappen, dansen of jongleren kunnen meedoen. Elke dag worden door de volwassen- en kinderjury twee dagwinnaars aangewezen, die op vrijdagmiddag strijden voor een plek in de grote finale. Die wordt op vrijdagavond gehouden, vlak voor het afsluitende vreugdevuur. Wil je nog meedoen, meld je dan aan! Hier lees je er meer over.

Vrijwel uitverkocht

Jeugdland is inmiddels bijna helemaal uitverkocht. De áller-, állerlaatste kaarten zijn nog te koop bij ’t Moortje in de Stationsstraat in Pijnacker, maar dan moet je wel heel snel zijn. Dit jaar worden er alleen weekkaarten verkocht, die € 35 kosten. Eigenlijk zijn het geen kaarten maar polsbandjes, in vijf verschillende kleuren. Een of meer bandjes aan iemand anders geven als een kind op een bepaalde dag niet kan is dus mogelijk. Bij de ingang van Jeugdland worden geen polsbandjes meer verkocht.

Hulp nodig bij zwembad

Ook dit jaar zijn er weer veel vrijwilligers in touw om Jeugdland in goede banen te begeleiden. De organisatie kan er best nog een paar gebruiken, dus wie nog mee wil doen is zeer welkom. Er zijn vooral nog wat vrijwilligers nodig voor het toezicht bij het zwembad, dat bij goed weer van maandag tot en met donderdag op het Jeugdlandterrein staat. Het aanmeldformulier is hier te vinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *