Nog volop kaarten voor Jasper van Kuijk

‘Tot hier en niet verder’ is de titel van de nieuwste voorstelling van cabaretier en Volkskrantcolumnist Jasper van Kuijk. Lachen met het mes op tafel, zo wordt de voorstelling kort samengevat. Van Kuijk speelt zaterdag 23 oktober in theater CulturA & Zo in Nootdorp. Wie zin heeft in een plezierige avond cabaret is welkom: er zijn nog volop kaarten verkrijgbaar.

Van Kuijk heeft een Nederlandse vader en een Zweedse moeder. Dat verklaart waarom hij een jaar op het Zweedse platteland heeft doorgebracht, maar mild heeft dat hem niet gemaakt.

De cabaretier had aanvankelijk een heel andere beroepsmatige achtergrond. Hij studeerde industrieel ontwerpen aan de TU in Delft, en later deed hij aan diezelfde universiteit als promovendus onderzoek naar het gebruiksgemak van consumentenelektronica. Op de TU is hij bekend als dr. ir. J.L. van Kuijk. Maar de kleinkunst heeft ook zijn hart: hij treedt al sinds 2005 geregeld op via de Cabaretpoel. In 2010 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van het Camerettenfestival.

Kaarten voor de voorstelling in CulturA & Zo kosten € 22,50 en zijn hier te bestellen.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *