Nootdorp door in de beker

VOETBAL | SV Nootdorp speelde woensdagavond in het bekertoernooi op sportpark HMSH in Den Haag, tegen sv HMSH. Nootdorp ging terug naar huis met een 1-3 overwinning.

Nootdorp begon prima aan de wedstrijd. Al na vijf minuten lag de eerste bal in het netje door Maurice Kerkhof. De thuisploeg kwam vlak voor rust nog op gelijke hoogte door Serkan Kilic, die het gemakzucht in de verdediging bij Nootdorp afstrafte.

Na rust was het weer Nootdorp dat snel scoorde. Twaalf minuten na rust zette Mike Hollenberg zijn ploeg weer op voorsprong. Nootdorp kreeg daarna nog wat mogelijkheden om de wedstrijd op slot te gooien, maar dat gebeurde niet, waardoor het nog lang spannend bleef. Uiteindelijk viel de laatste treffer zes minuten voor het einde. Kerkhof besliste de wedstrijd door zijn tweede van de avond te maken. Hij maakte de 1-3, wat ook de eindstand bleef.

Sir Winston Cup

Afgelopen dinsdag speelden Die Haghe en Den Hoorn tegen elkaar in de 1e ronde van de Sir Winston Cup. Na 90 minuten voetbal stond het 2-2. Die Haghe won uiteindelijk na strafschoppen (5-3). Door deze overwinning is ook bekend geworden dat Die Haghe op 19 maart de volgende tegenstander is in dit bekertoernooi. Oliveo speelt op dezelfde avond tegen DHC en RKDEO speelt een week later (26 maart) thuis tegen Forum Sport.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *