Nootdorp gaat door in de beker

VOETBAL | Op sportpark Coal in Rotterdam werd er dit weekend gespeeld tussen Coal en SV Nootdorp. De bezoekers wonnen met moeite met 2-3.

SV Nootdorp begon goed aan de wedstrijd. Toch stond het met de rust maar 0-1 voor Nootdorp. Het enige doelpunt werd gemaakt door Stefano van der Hurk. Na rust was het beeld anders, want het werd snel 2-1 voor de thuisploeg. Nootdorp herpakte zich snel van deze klap en kreeg wat kansen om te scoren. Uit deze kansen werd uiteindelijk de gelijkmaker gemaakt door Peter Korteling. Vlak voor tijd schoot Pim Hulst de winnende goal voor Nootdorp in het doel. Door deze overwinning gaat Nootdorp door naar de volgende ronde in de beker.

Competitiewedstrijden

Tijdens de wedstrijden om de beker werden er ook wat inhaalwedstrijden gepeeld. Hier een klein overzicht van die wedstrijden:

In de zaterdag 3e klasse A van DSVP zou er gespeeld worden tussen BSC ’68 – Nieuwkoop, maar die werd ook dit weekend afgelast.

In de zondag 2e klasse D werd er ook nog gespeeld. Tussen Excelsior’20 en TOGB werd het 1-5, de andere wedstrijd tussen dvv Delft en XerxesDZB werd afgelast.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *