Nootdorp mag blijven hopen

VOETBAL | SV Nootdorp speelde dit weekend voor een van de laatste kansen om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Dan moest er wel gewonnen worden van DFS sv uit Opheusden, dat een plek boven Nootdorp staat met 10 punten voorsprong.

Op sportpark ’t Heerenland in Opheusden speelde SV Nootdorp om nog zicht te houden op de play-offs om promotie/degradatie. In een slechte wedstrijd was het SV Nootdorp dat het enige doelpunt maakte. Via Ricoberto Luijando werd het 0-1 in de 21e minuut. Daarna werd er niet meer gescoord door beide partijen.

Door deze overwinning heeft de ploeg van Dick Boereboom het gat met DFS sv verkleind naar zeven punten. Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de zaterdag Hoofdklasse A.

Bekertoernooi

Waar het in de competitie moeizaam gaat, gaat het in de beker best goed voor de ploeg van Dick Boereboom. Nootdorp zit nu bij de laatste 16 in het bekertoernooi. De ploeg speelt op dinsdag 2 april tegen FC ‘s-Gravenzande op sportpark Juliana. In de competitie werd het in ‘s-Gravenzande 5-1 voor FC ‘s-Gravenzande en in Nootdorp werd het 2-2.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *