Nootdorps koor viert 50-jarig bestaan

The Living Lord Singers bestaat 50 jaar, en dat wordt komend weekend flink gevierd.

Het Nootdorpse jongerenkoor The Living Lord Singers bestaat 50 jaar. Komend  weekend wordt dat gevierd met een reünie, die door veel oud-leden zal worden bezocht. Samen met het huidige koor zingen de voormalige zangers en zangeressen zaterdagavond in de kerkdienst in de Bartholomeuskerk.

Zondagmorgen zingt het bestaande koor om 09.15 uur in een feestelijke dankviering, die zal worden voorgegaan door Mgr. van den Hende, de bisschop van Rotterdam. Beide vieringen zijn toegankelijk voor het publiek, voormalige LLS-leden, oud-Nootdorpers en andere geïnteresseerden.

De Bartholomeuskerk aan de Veenweg in Nootdorp is de eigen locatie van The Living Lord Singers. Maar het koor zingt ook op andere plekken. Regelmatig krijgt het koor  aanvragen van kerken uit de omgeving die geen jongerenkoor hebben. 

LLS is ook een gezelligheidsvereniging voor de jongeren binnen de Bartholomeusparochie. Het koor is altijd een hechte vriendengroep geweest. Niet zelden bloeide tussen leden ook iets moois op. Er zijn zelfs koorleden van wie één of beide ouders vroeger ook lid zijn geweest.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *