Nootdorpse poppenspeelster doet aftrap

Het theaterprogramma van CulturA & Zo is weer begonnen. Nadat er sinds vorige week alweer films worden gedraaid in de theaterzaal, was woensdagmiddag de eerste echte voorstelling te zien. De Nootdorpse poppenspeelster Nelleke de Wit had de eer om als eerste na de coronastop een leuke kindervoorstelling te geven in het theater.

Nelleke speelde voor kleuters en kinderen tot zes jaar de vrolijke poppenvoorstelling ‘De Gouden Sleutel’. Dat zij de eerste voorstelling sinds de heropening mocht verzorgen was niet alleen voor CulturA & Zo een bijzonder moment, maar ook voor haarzelf, want het is voor Nelleke voor het eerst dat ze in een theater speelt.

Kinderopvang

De poppenspeelster werkt in de kinderopvang, en het is ook vooral daar dat ze kleuters vermaakt met haar poppenspel. “Ik speel vaak met een bepaald thema, ook op feesten en Kerstmis en zo. Ik heb wel eens rond Kerst in een winkel gespeeld, maar tot nu toe heb ik er nog niet meer mee gedaan. Dat wil ik wel graag. Over een jaar ga ik met pensioen en dan wil ik zeker veel gaan spelen.”

Nelleke was het eerste lokale talent dat onder het motto ‘Pak je podium’ in de theaterzaal komt spelen. Er volgen er nog meer, want bij de start van het nieuwe CulturA & Zo hebben zich verschillende mensen gemeld die zichzelf wel eens op het podium willen laten zien en horen. Zo  vertellen Arjen Ubels en Joke Kuijpers op 28 juni alles over het oude Ierland. En op 1 juli vertellen Saskia den Broeder en Hermine van Helden Zomerverhalen aan kinderen vanaf zes jaar. 

Het volledige programma van het Nootdorpse theater is hier te vinden. Op die webpagina zijn ook kaarten te bestellen.

,
  1. Go Nel,

    Zal helemaal super gaan! Je doet het nu al zo lang!

    En tien jaar geleden deed je het al goed en leuk!

    Toi toi toi
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *