Nootdorpse Vakantieweek is nu al vol

Ook de 51e editie van de Nootdorpse Vakantieweek is weer vol.

De Nootdorpse Vakantieweek, het zomerfeest voor kinderen in de basisschoolleeftijd, is ook dit jaar een succes. De inschrijving voor deelname aan de week is dit weekend gesloten, omdat het maximaal aantal van 500 is bereikt. Ook heeft de stichting die de NVW organiseert alweer voldoende vrijwilligers en assistenten om alle deelnemers goed te kunnen begeleiden.

De Vakantieweek is dit jaar voor de 51e keer. Van 23 tot en met 27 juli wordt het evenement gehouden met als thema: ‘Safari’. In het programma zijn veel vertrouwde elementen opgenomen, zoals de survival rond de Dobbeplas en excursies naar Westerpret en Drievliet, maar er zijn ook nieuwe programmaonderdelen.

Lesley van de Leur, als lid van de hoofdleiding onder meer verantwoordelijk voor de leiding en de vrijwilligers, is erg blij met het feit dat er weer zoveel belangstelling is voor de vakantieweek. “Het is fantastisch dat we ook dit jaar weer voldoende vrijwilligers hebben. We hebben gelukkig een vaste groep die al jaren meedoet. Ik denk dat dat ook komt omdat we buiten de week om best veel voor de vrijwilligers doen, zodat het echt een team blijft.” 

Jeugdland

Het is niet onwaarschijnlijk dat het bestuur van Jeugdland Pijnacker wat jaloers kijkt naar het grote aantal vrijwilligers in Nootdorp, want in Pijnacker is het sinds enkele jaren een probleem om voldoende leiding te vinden. Hierdoor is Jeugdland er dit jaar voor het eerst toe over gegaan om uitsluitend nog weekkaarten te verkopen voor het evenement. Op die manier kan gemakkelijker een grens worden gesteld aan het aantal kinderen dat kan meedoen. 

De verkoop van de weekkaarten, die te koop zijn bij ’t Moortje in de Stationsstraat in Pijnacker, gaat aanstaande vrijdag van start. Ze kosten € 30 voor de hele week. De weekkaarten staan niet op naam, dus het is mogelijk om een kaart te delen met kinderen die niet de hele week willen komen. Jeugdland Pijnacker is dit jaar van 20 tot en met 24 augustus. 

Hutten bouwen blijft een van de meest populaire activiteiten van Jeugdland in Pijnacker.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *