Nu bijna overal Nieuw Inzamelen

Nog maar in enkele wijken in de gemeente, zoals hier in Nootdorp, wordt het afval nog op de oude manier opgehaald.

Nog maar in enkele wijken van Pijnacker-Nootdorp wordt het huishoudelijk afval op de oude manier opgehaald, maar dat duurt nog maar even. Οver enkele maanden is het gescheiden ophalen in de hele gemeente ingevoerd. Er zijn drie wijken in Nootdorp waar de omschakeling nog moet plaatsvinden: Achter het Raadhuis, Vrouwtjesland en ’s-Gravenhout-Bos. Als laatste gaat ook oud-Delfgauw over op het nieuwe systeem.

In de wijken die nog moeten omschakelen, worden nu de laatste locaties vastgesteld waar de ondergrondse afvalcontainers gaan komen. Het overleg met de bewoners heeft op die plekken langer geduurd dan gedacht, maar binnenkort wordt toch de knoop doorgehakt. In Nootdorp kunnen bewoners rond vier locaties in de wijk Achter het Raadhuis nog reageren op de plekken die de gemeente heeft voorgesteld. Hier zijn ze te vinden.

Ook in een deel van oud-Delfgauw moeten de locaties waar de ondergrondse containers komen ook nog worden bepaald. Daarover gaat de gemeente met de bewoners in gesprek.

Meer over de stand van zaken met het Nieuwe Inzamelen is hier te vinden.

In de wijk Achter het Raadhuis in Nootdorp zijn tijdelijk bovengrondse containers geplaatst, zo lang de locaties van de vier laatste ondergrondse containerparken niet zijn vastgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *