Nu of Noo(i)t: nog vier kaartjes

Tess van der Zwet zong vorig jaar in een van de huiskamers tijdens ‘Nu of Noot’. Dit jaar is er een andere muzikale verrassing.

Voor de late beslissers. Voor het verrassende huiskamerfestival Nu of Noot in Nootdorp zijn nog vier laatste kaartjes te koop (stand van zaken: donderdagavond). Het evenement wordt komende zaterdag, 24 maart, voor de tweede keer gehouden. Er zijn drie korte voorstellingen in even zoveel huiskamers, met daarna een afsluitend feest op een andere plek in het dorp.

De organisatoren van Nu of Noot doen zeer geheimzinnig over de inhoud van het programma. “We houden het een beetje cryptisch omdat we het leuk vinden dat de bezoekers open en blanco de optredens bezoeken”, meldt Joyce de Haan.

Nou, cryptisch is het inderdaad, want dit wordt gemeld over de optredens: “Stap in de wereld van Leon, bekijk het alter ego van een Delftenaar, laat je van de wijs brengen en geniet met Hennie na met ouderwets vinyl. Dat zijn de ingrediënten van het Huiskamerfestvial Nu of Noot met het thema ‘Over de top’.”

Wie nog mee wil, wandelend van huiskamer naar huiskamer waar de voorstellingen beginnen om 19.30, 20.30 en 21.30 uur, moet snel zijn. De laatste kaartjes, 15 euro per stuk, zijn te bestellen per e-mail.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *