Nu of Noot komt er weer aan!

Het misschien wel leukste culturele evenement van Pijnacker-Nootdorp is weer in aantocht: het huiskamerfestival ‘Nu of Noot’. In drie doodgewone huiskamers in Nootdorp, op loopafstand van elkaar gelegen, worden die avond drie kleinschalige voorstellingen gegeven, die telkens door hooguit 25 mensen kunnen worden bezocht. Omdat elke uitvoering drie keer wordt gedaan en de bezoekers in groepen van de ene naar de andere plek gaan, kunnen er zo’n 75 mensen meegenieten.

Het Huiskamerfestival, dat dit jaar voor de vierde keer wordt gehouden, is gepland op zaterdagavond 28 maart. Tot nu toe deed de organisatie altijd tot het laatste moment geheimzinnig over de acts, maar nu hebben ze alvast twee van de drie minivoorstellingen prijsgegeven.

Afstoffen

In een van de huiskamers zingen en spelen de Prima Donna’s, de twee eigenwijze meiden Anouk Antonissen en Sanne Vleugels die op geheel eigen wijze en met veel humor het oubollige imago van de opera afstoffen. En een andere act is de band Bossame, die Braziliaanse dansmuziek speelt, met Nootdorper Jan Willem Genuit op de contrabas. Bossame was al eerder te gast bij Nu of Noot. In eerste editie, in 2017, speelde de band tijdens het afsluitende feest dat altijd na de drie minivoorstellingen wordt gegeven.

Het huiskamerfestival kan dit jaar worden georganiseerd dankzij een bijdrage uit de gemeentelijke Buurtknip. Ook Fonds 1818 is benaderd voor een sponsorbijdrage.

Kaarten voor het huiskamerfestival kunnen nu al worden besteld via dit mailadres. Ze kosten € 17,50 per stuk. Wel opschieten, want het maximale aantal deelnemers is dus heel beperkt.

Klik hier voor een video van de Prima Donna’s

Klik hier voor een video van de band Bossame

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *