Debuutwedstrijd Wesley Epskamp gaat verloren

VOETBAL | Op sportpark Centrum in Nootdorp speelde RKDEO zaterdag zijn eerste duel onder leiding van de nieuwe trainer Wesley Epskamp. Het eerste oefenduel werd gespeeld tegen 2e klasser Soccer Boys uit Bleiswijk. Het werd 0-2 voor de bezoekers.

Op een winderig sportpark waren beide ploegen in de eerste twintig minuten aan elkaar gewaagd. In de 21e minuut kreeg RKDEO de eerste echte mogelijkheid. Via Tommy Simonis kwam de bal terecht bij Youni de Bruijn die net niet goed kon afronden. Tien minuten later scoorde een verdediger van Soccer Boys bijna met het hoofd in het eigen doel. De doelman kon net redding bieden. Een minuut later moest de doelman uit Bleiswijk opnieuw in actie komen. Weer na goed neerleggen van Simonis kon dit keer Izzy Rosini uithalen, maar de doelman haalde het schot uit het doel.

Niet veel later kreeg Simonis weer een kans om de score te openen. Uiteindelijk waren het de bezoekers die de eerste goal maakten. Op het randje van de zestien werd een teruggelegde bal ingeschoten.

Na rust kwamen er bij RKDEO acht nieuwe mensen in het veld. Maar de bezoekers kwamen beter uit de startblokken. RKDEO was daarentegen erg slordig. Toch kreeg uiteindelijk RKDEO de beste kansen in de tweede helft. In de laatste minuut maakte Soccer Boys de 0-2 na een fout van keeper Gino Epskamp, die iets te ver voor zijn doel stond.

De nieuwe trainer van RKDEO, Wesley Epskamp
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *