Oliveo en Wippolder maken wedstrijd af in inhaalweekend

VOETBAL | Door de regenval van vijf weken geleden kon de thuiswedstrijd tegen SHO niet doorgaan. Een overwinning is broodnodig voor de ploeg van trainer Dick Boereboom, want ze staan op een tiende plek met maar negen punten. Bij winst tegen SHO uit Oud-Beijerland kan de ploeg stijgen naar de zesde plek. Nootdorp wil wat goed maken voor het eigen publiek na de nederlaag van vorige week tegen RVVH (0-3). Op sportpark ‘s-Gravenhout begint de wedstrijd om half 3 ’s middags. Hier vind je de stand van de zaterdag 1e klasse B.

In plaats van dit weekend wordt de bekerwedstrijd tegen DSO uit Zoetermeer dinsdagavond gespeeld. DSO komt uit in de zaterdag 2e klasse C en daar staat de ploeg op een tweede plek. Ook nu zal de ploeg van Boereboom thuis spelen. De wedstrijd begint dan om 8 uur ’s avonds.

Voor DSVP geldt het zelfde als SV Nootdorp: zaterdagmiddag inhaalwedstrijd, dinsdagavond bekerwedstrijd. De ploeg van trainer Dennis van den Steen voetbalt zaterdag tegen VV Naaldwijk, want die ging twee weken geleden niet door. De ploeg uit Pijnacker zit in een goede flow: ze hebben drie keer achterelkaar gewonnen. Door die winstreeks stegen ze naar een vijfde plaats in de competitie. Op sportpark De Hoge Bomen begint de wedstrijd om half 3 ’s middags. Er worden meerdere wedstrijden ingehaald uit de zaterdag 3e klasse B, hier vind je ze en ook de stand.

Dinsdag speelt DSVP ook een uitwedstrijd. In Barendrecht treden ze aan tegen VV Smitshoek, dat uitkomt in de zaterdag Hoofdklasse A. Daar staat de ploeg na tien wedstrijden op een achtste plek. De bekerwedstrijd uit de 2e ronde begint om 8 uur ’s avonds op sportpark Smitshoek.

Wedstrijd hervatten

Drie weken geleden werd de derby tussen Oliveo en Wippolder gestaakt door een blessure van de keeper van Wippolder. Na 50 minuten stond het 2-2. De doelpunten werden gemaakt door Laurens Huurman en Tim van Rheenen namens Oliveo (zo) en voor Wippolder scoorde Daley Uythof twee keer. Komende zondag worden de laatste 45 minuten gespeeld. Op sportpark De Groene Wijdte begint de ”tweede helft” om half 3 ’s middags. Zowel Oliveo en Wippolder maken nog kans op de 1e periodetitel. De ploeg van Jeroen Hoefnagel moet dan wel winnen met drie doelpunten verschil. De ploeg van trainer Ronald Hes pakt bij winst de periode. Anders gaat sv Hillegom met de 1e periode titel aan de haal.

Hier vind je overige wedstrijden uit het inhaalweekend van de zondag 2e klasse B.

RKDEO is komend weekend vrij, maar ze spelen donderdagavond een bekerwedstrijd. In de 2e ronde neemt de ploeg van trainer Wesley Epskamp het op tegen Vitesse Delft, dat uitkomt in de zaterdag 2e klasse en staan daar op een zesde plaats. Op sportpark Centrum begint de bekerwedstrijd om 8 uur ’s avonds. Voor de competitie komt RKDEO pas volgende week weer in actie, thuis tegen RKVV Teylingen.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *