Oliveo wint met dubbele cijfers van NSV ’46

Op sportpark De Groene Wijdte begon Oliveo zaterdag sterk aan de bekerwedstrijd tegen NSV ’46 uit Noorden. Al na drie minuten stond het 2-0 voor de ploeg van trainer Edwin Vurens. Oliveo liep snel weg van zijn tegenstander, maar moest wel een tegendoelpunt incasseren. ”Toen stond het al 10-0 voor ons, dat was een beetje gemakzucht van onze kant. Dat kan gebeuren bij zo’n stand”, zei Vurens na afloop van de wedstrijd. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 11-1 overwinning voor de thuisploeg. Noah Boer maakte de meeste treffers zaterdagmiddag, namelijk vier. Donny Mulder wist er drie in het netje te leggen.

De overige doelpunten kwamen op naam van Max Huurman (twee keer), Stefan van de Griend en Dewi van Wichen. Trainer Vurens was zeer tevreden met deze uitslag. ”Ze hebben het goed gedaan vandaag, mooie doelpunten gemaakt. Dat de uitslag zo groot is geworden komt ook door de persoonlijke problemen bij de tegenstander, dat moet ik er wel eerlijk bij zeggen. Verder was het van ons een goede wedstrijd. Net als vorige week goed gespeeld, maar nu maakten we wel de kansen af die we kregen.”

De andere wedstrijd uit deze poule ging tussen Zinkwegse Boys en Rockanje. Die wedstrijd werd met 3-1 gewonnen door Zinkwegse Boys.

Snel op voorsprong

De overwinning van vorige week op VV Nieuwenhoorn (3-0) smaakte naar meer voor de ploeg van trainer Marco Jalink. Sparta (AV) was de tweede tegenstander in het bekertoernooi. Op sportpark Nieuw Terbregge had SV Nootdorp weinig problemen met de tegenstander. Binnen 20 minuten stond het al 0-2 door AJ Mercera. Niet veel later moest de thuisploeg het zelfs doen met een man minder, omdat er een rode kaart getrokken werd nadat Jop Verhagen was doorgebroken en onderuit werd gehaald. Voor rust kreeg de ploeg van Jalink een strafschop, maar die werd gemist door Mitchell Abdoel.

Snel na rust was het dezelfde Abdoel die nu wel wist te scoren. Vleugelaanvaller Joey van Maaren wist het laatste Nootdorpse doelpunt te maken. Via een vrije trap werd de eindstand bepaald op 1-4. Trainer Jalink was tevreden na afloop van de wedstrijd. ”We speelden de eerste helft goed, waren agressief en kwam gelukkig snel op een 0-2 voorsprong. In de tweede helft hebben we volwassen gespeeld tegen tien man. Enige minpuntje was dat we geen grotere overwinning hebben geboekt, ondanks de vele kansen die we kregen. Ik vind wel dat de spelers ons plan fantastisch hebben uitgevoerd.”

De andere wedstrijd uit deze poule ging tussen Nieuwenhoorn en SVC ’08. Nieuwenhoorn wist met 5-2 te winnen.

Zware wedstrijd

In Noordwijkerhout nam het DSVP het op tegen VVSB. Bij de rust stond het 1-2 op sportpark De Boekhorst. In de eerste helft had de ploeg het zwaar tegen VVSB. ”Het is ook een goed voetballende ploeg”, vertelde trainer Dennis van den Steen na afloop. Na rust werd er nog een keer gescoord, de doelpunten kwamen van Joey Zonneveld (twee keer) en Dylan de Haan. Van den Steen: ”In de tweede helft hadden we weer ouderwets de controle. Zonder zelf helaas tot echt grote kansen te komen, maar met zes punten uit twee wedstrijden hebben we het tot nu toe goed gedaan.”

Volgende week neemt DSVP het op tegen vv Rhoon. Ook dat is een uitwedstrijd.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.