Oliveo wint met dubbele cijfers

VOETBAL | Op het eigen veld won Oliveo (za) zaterdagmiddag met dubbele cijfers van Wassenaar, dat een na laatste staat. DSVP verloor uit bij Van Nispen met 4-0 vrij kansloos van de nummer één. De wedstrijd van SV Nootdorp werd afgelast.

De ploeg van Dennis van den Steen ging zaterdag middag op bezoek bij de koploper uit de 3e klasse A: Van Nispen. De thuisploeg was op sportpark De Zilk vanaf het begin de betere. Bij rust stond het al 2-0 voor het thuis spelende team. De eindstand was uiteindelijk 4-0. Van der Steen noemde het een ”totale off day” van zijn team. ”De tegenstander was gewoon echt een maatje te groot, lijkt mij de terechte kampioen”, vertelde de trainer na afloop van de wedstrijd. ”Wij zijn heel tevreden over de ontwikkeling tot nu toe. En ook slechts vier wedstrijden verloren, waarvan twee keer van de aanstaande kampioen. Volgende week staan wij er zeker weer”, sluit Van Den Steen af.

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 3e klasse A.

Op sportpark De Groene Wijdte beleefde Oliveo (za) een zeer gemakkelijke middag. Het team van Mustafa Ait-Blal won overtuigend met 10-0 van s.v. Wassenaar. Al na 13 minuten stond het 4-0 voor Oliveo. De doelpunten werden gemaakt door Ben van der Helm, Colin Haket, Aaron Droogh en Joey van Eeden. Oliveo kreeg nog wel meer kansen, maar was in de afronding wat slordig. Vlak voor rust viel nog wel de 5-0 na een vrije trap van Van Eeden. Snel na rust werd er weer twee keer gescoord door Oliveo. Joey Klijn maakte beide doelpunten, en stond het in de 65e minuut 7-0. De laatste treffers werden in het laatste gedeelte van de wedstrijd gemaakt. Klein maakte nog zijn derde van de wedstrijd. Haket maakte net als Droogh ook nog zijn tweede doelpunt.

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de 4e klasse C.

De wedstrijd thuis tegen FC Rijnvogels uit Katwijk ging zaterdagmiddag niet door. Hier vind je de stand en overige uitslagen uit de Zaterdag Hoofdklasse A.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *