Oliveo wint ruim van Semper Altius

Oliveo heeft na het puntenverlies van Celeritas vorige week het kampioenschap in eigen hand. Nog acht ‘finales’ en ze kunnen direct promoveren naar de zaterdag 3e klasse. Dan moest er zaterdag natuurlijk wel eerst gewonnen worden van het Rijswijkse Semper Altius. Dat gebeurde en zelfs met ruime cijfers.

Na ruim een kwartier kon het publiek al juichen op sportpark De Groene Wijdte. Na een ingestudeerde vrije trap schoot Dewi van Wichen de 1-0 binnen. Nog in het eerste half uur werd er weer gescoord. Tim van Rheenen schoot niet alleen de 2-0 raak, maar maakte ook het 100ste Oliveo-doelpunt van dit seizoen.

Pas in de tweede helft werd er opnieuw gescoord. Na een goede actie van Gerald Lagrand maakte Niels Bentvelzen de 3-0. Via een penalty wist Van Rheenen zijn tweede te maken. Een paar minuten later scoorde Van Rheenen zijn derde doelpunt van de middag. Na een solo van Van Rheenen prikte Max Huurman ook nog raak. De laatste goal kwam op naam van Bentvelzen.

Door deze 7-0 overwinning blijft Oliveo op één punt achterstand van koploper Celeritas, dat nog wel een wedstrijd meer heeft gespeeld. Zij wonnen met 6-0 van HPSV. Op zaterdag 14 mei staan beide ploegen tegenover elkaar in Pijnacker, volgens velen de kampioenswedstrijd.

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 4e klasse E.

Oliveo-aanvoerder Ludo van Adrichem in duel om de bal
Niel Bentvelzen aan de bal
Doelpunt van Dewi van Wichen wordt gevierd. Foto’s: Ronald Mooiman
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.