Oliveo (za) speelt inhaalduel in Den Haag

VOETBAL | Oliveo (za) speelt deze zaterdagmiddag uit tegen KSD-Marine uit Den Haag. Op sportpark Militaire Sportterreinen zal er om half 3 ’s middags worden afgetrapt.

Na het verlies tegen TOGB (op 14 februari, 3-1) heeft het team van Mustafa Ait-Blal niet meer verloren. Dit weekend spelen ze een inhaalduel tegen KSD-Marine uit Den Haag. In verband met het slechte weer werd de wedstrijd op 9 maart afgelast.

Oliveo (za) staat op de zevende plek met 30 punten. De komende tegenstander staat op de tiende plek met 19 punten. De Haagse club heeft al zes wedstrijden achter elkaar verloren. Op 20 oktober werd het op sportpark De Groene Wijdte 5-0 voor Oliveo.

Deze twee teams zijn de enige die dit weekend spelen uit de zaterdag 4e klasse C. Hier vind je de stand. De andere ploegen uit Pijnacker-Nootdorp zijn vrij dit weekend en voetballen volgende week weer.

Sir Winston Cup

Dinsdagavond speelde RKDEO thuis tegen Forum Sport in de tweede ronde van de Sir Winston Cup. Voor rust stond het elftal van Corné van Doorn al met 0-3 achter, na doelpunten van Gijs Hebing, Sebastiaan van Beek en Eduardo Saurwalt. Acht minuten na rust werd het 1-3 door Tommy Simonis. Dezelfde Simonis maakte ook de 2-3. Vlak voor tijd maakte Forum Sport de 2-4 via een vrijetrap. Na deze nederlaag van RKDEO is ook in dit bekertoernooi SV Nootdorp de enige overgebleven club uit Pijnacker-Nootdorp.

Hier vind je de wedstrijden voor de volgende ronde en de speeldata.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *