Oliveo (za) verliest in harde wedstrijd van Vredenburch

VOETBAL | Op sportpark De Groene Wijdte speelde DSVP tegen CVC Reeuwijk en won verdiend met 3-1. Oliveo (za) verloor in Rijswijk met 2-1 van Vredenburch. Beide ploegen eindigden niet met elf man in Rijswijk, want er vielen drie rode kaarten tijdens de wedstrijd.

De ploeg van trainer Dennis van den Steen speelde zaterdagmiddag thuis tegen CVC Reeuwijk. In een goede eerste helft kwam de thuisploeg op een verdiende 1-0 via Michel van der Elst na een assist van Remco Pruijsers. Na rust was het wat minder van de kant van DSVP, maar het team kwam niet in de problemen. De 2-0 viel via Rick Groen na een assist van Rowdi Nobbe. Het werd nog wel even spannend na de 2-1, maar in de slotfase werd het 3-1 door spits Edward Jones. De assist kwam van Van der Elst. Trainer Van Den Steen na afloop: ”De eerste helft was goed. In de tweede helft was het minder, maar we hielden wel lang de controle. We hebben de aansluiting met de subtop weer te pakken.”

Hier vind je de stand en de overige uitslagen uit de zaterdag 3e klasse A.

Op sportpark Vredenburch in Rijswijk speelde het elftal van Mustafa Ait-Blal tegen Vredenburch. Het begin was niet goed van Oliveo (za), want de thuisploeg kwam op een snelle 1-0. Oliveo kon die klap snel herstellen via Joey Klijn. De eerste tien minuten waren toen nog niet voorbij. Vlak voor rust scoorde Vredenburch toch de 2-1. Het was verder een harde wedstrijd, vooral vanaf de kant van de thuisploeg uit Rijswijk. Dat resulteerde erin dat Vredenburch in de laatste twintig minuten met negen man moest spelen. Ook Oliveo kreeg nog rood via Tony van Unen. De gelijkmaker kwam niet en zo verloor Oliveo met 2-1 van Vredenburch.

Hier vind je de stand en de overige uitslagen uit de zaterdag 4e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *