Oliveo (za) verliest voor het eerst

VOETBAL | SV Nootdorp en Oliveo (za) speelden beide zaterdagmiddag een uitwedstrijd. Oliveo ging naar Rotterdam en speelde daar tegen Rotterdam United. Er werd voor het eerst verloren dit seizoen met 3-1. Nootdorp ging naar Den Haag en voetbalde tegen Die Haghe. De ploeg uit Nootdorp won met 1-2.

SV Nootdorp was sterk aan de wedstrijd begonnen. Via Pim Hulst en aanvoerder Mike Hollenberg kwam de ploeg van trainer Dick Boereboom voor rust op een 0-2 voorsprong op het sportpark Ockenburgh in Den Haag. In het tweede helft was het spelbeeld anders. Die Haghe was beter, alleen keeper Yannick Augustinus hield zijn team op het been. De thuisploeg maakte nog wel de aansluitingstreffer. Die Haghe kon niet meer scoren en zo won Nootdorp met 1-2.

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 1e klasse B.

Niet best

Op sportpark Rotterdam United begon de ploeg van trainer Wim Baggerman goed aan de wedstrijd. Via Rafaël Scheurs kwam Oliveo (za) zelfs op voorsprong. Na deze treffer gaf het team uit Pijnacker de wedstrijd uit handen. Het werd uiteindelijk een 3-1 nederlaag in Rotterdam en het eerste verlies in competitieverband. De trainer na afloop: ”Het was niet al te best vandaag. We waren niet scherp, waardoor we de voorsprong de wedstrijd uit handen gaven. Het is een leermoment in een proces waar we mee bezig zijn met deze groep.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 4e klasse F.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *