Oliveo (zo) pakt tweede periodetitel

VOETBAL | Op sportpark De Groene Wijdte voetbalde Oliveo zondag tegen Teylingen uit Sassenheim. Vanaf het begin was Oliveo de betere van de twee. Voor rust werd er voor het eerst gescoord, namelijk door Robbert Brouwer. Hij schoot van 25 meter binnen. Ook na rust bleef de ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel de betere en kon uitlopen naar een 3-0 overwinning. De overige doelpunten werden gemaakt door Mark Milolaza (penalty) en Niels Bentvelzen. Door deze overwinning, en verlies van HVV en RKDEO, won Oliveo de tweede periode.

Hoefnagel na afloop: ”We waren de gehele wedstrijd de betere ploeg en stonden geweldig in de organisatie. Daardoor gaven wij geen kansen weg. Mooi om te zien dat de wat oudere spelers dit keer de doelpunten maken en dat Oliveo zeer knap de tweede periode binnen haalt.”

Ruim verlies RKDEO

In Hillegom voetbalde SV Hillegom en RKDEO tegen elkaar op sportpark De Zanderij. De ploeg van trainer Wesley Epskamp begon nog wel goed aan de wedstrijd en kreeg via Tommy Simonis en Tomas Prieto twee mogelijkheden om de score te openen. Na ruim een half uur viel het eerste doelpunt door Maik van Zanten namens Hillegom. Vlak voor rust wist Youni de Bruijn erger te voorkomen door de bal vlak voor de lijn weg te halen. Na rust was het weer RKDEO dat goed begon, dit keer werden ze gevaarlijk via Haitam el Marid (een vrije trap) en Irian Boeschoten.

Weer was het de thuisploeg die wist te scoren. Niels van Veen maakte de 2-0 voor Hillegom. Dezelfde Van Veen wist daarna nog drie keer te scoren in de laatste tien minuten, waarvan een keer via een penalty. Tomas Prieto maakte in de 85e minuut nog wel een doelpunt, maar dat was te laat. Zo verloor RKDEO ruim van de koploper met 5-1.

Verdiend gewonnen

Op sportpark De Diepput in Den Haag voetbalde Wippolder tegen HVV. Op de eerste vijf minuten na voetbalde de ploeg van trainer Ronald Hes een prima eerste helft. Zijn ploeg kwam na een kwartier voetballen zelfs op een 0-1 voorsprong via Vincent Plichta. Na rust kwam de Haagse ploeg op gelijke hoogte via Joppe Dekker. De ploeg uit Delfgauw kwam in de 60e minuut weer op voorsprong, dit keer scoorde Rob Nooteboom. Wippolder kwam daarna niet meer in de problemen en wist nu wel van HVV te winnen. Hes na afloop van de wedstrijd: ”We hebben meer dan verdiend gewonnen vandaag.”

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zondag 2e klasse C.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *