Onnodig punten verlies voor vrouwen DSVP

VOETBAL | De dames van DSVP speelden zaterdag tegen RCL uit Leiderdorp. De ploeg van trainer Cees Kruys hoopte de goede lijn door te trekken na de goede resultaten in de beker. Op sportpark De Bloemerd werd er met 2-2 gelijkgespeeld. Volgens Kruys was dat onverdiend.’

DSVP begon goed aan de wedstrijd tegen RCL. De thuisploeg kwam er in de eerste helft nauwelijks aan te pas. Via aanvoerder Kiri Boekwijt kwam de ploeg van trainer Kruys op een 0-1 voorsprong. Daarna werden er nog genoeg kansen gecreƫerd om de voorsprong uit te breiden, maar de thuisploeg kwam toch nog op gelijke hoogte.

Het leek erop dat DSVP snel weer op voorsprong kwam voor rust. Jennifer Zwang, vorige week tegen RKDEO goed voor vier doelpunten, kreeg de bal dit keer niet langs de keeper. In de tweede helft kwam DSVP toch op voorsprong, Bo van Niel maakte de verdiende 1-2. De ploeg uit Leiderdorp kreeg daarna steeds meer grip op de wedstrijd. Toch leek het erop dat het 1-3 werd voor DSVP, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. De meiden uit Pijnacker lieten zich niet uit het veld slaan en kregen snel erna nog een mogelijkheid om de voorsprong te vergroten, maar het was RCL die de laatste treffer maakte. Zo eindigde de wedstrijd in 2-2.

Zuur gelijkspel

Trainer Cees Kruys na afloop van de wedstrijd: ”De gelijkmaker was zuur, want we verdienden veel meer namelijk. Over de eerste helft ben ik tevreden, de tweede helft kan beter. En dat gaat bij ons ook zeker beter worden.”

Hier vind je de stand en de overige uitslagen uit de zaterdag 2e klasse B.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *