Opbrengst oldtimerrit voor zorgboerderij

Vorig jaar vertrok de oldtimerrit vanaf de Dorpsstraat in Nootdorp. (Foto: Bart Planken)

Rotary Pijnacker-Nootdorp houdt eind deze maand weer de jaarlijkse oldtimerrit met auto’s van voor 1988, cabrio’s en exotische auto’s. Op 27 augustus rijden er weer tientallen van deze bijzondere automobielen een mooie tocht door de omgeving, vaak door polders en over smalle wegen. De opbrengst gaat dit jaar naar zorgboerderij Buitengewoon, die graag een elektrische duofiets wil aanschaffen.

Rotary wisselt de start en de finish van de traditionele oldtimerrit graag af. Vorig jaar was het vertrek vanuit de Dorpsstraat in Nootdorp; dit jaar begint en eindigt de tocht in het centrum van Pijnacker.

Bij Brocante

De ontvangst van de deelnemers is vanaf half tien bij restaurant Brocante aan het Emmapark. Daar is om half elf de start van de tocht, die eind van de middag weer op diezelfde plek zal eindigen. Voor de deelnemers is er dan een heerlijke maaltijd op een verrassende locatie, beloven de organisatoren.

Wie in het bezit is van en oldtimer en graag mee wil rijden in deze bijzondere tocht, kan zich per e-mail melden via events@rotary-pn.nl. Deelname kost € 185 voor een equipe van twee personen; daar zijn lunch, diner en drankjes bij inbegrepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.