Opknapbeurt voor wijkpark Koningshof

Leerlingen van de drie scholen in de wijk dragen een steentje bij aan de opknapbeurt van het wijkpark. (Foto: Peter van der Sman)

Groenspecialist SignaTerra is begonnen met de renovatie van het wijkpark in de Pijnackerse wijk Koningshof. Scholieren van de Johannesschool, de Tweemaster en de Casaschool hebben daaraan vrijdagochtend een steentje bijgedragen. De kinderen gaan zelf plantjes verzorgen die in de omgeving van hun school in het parkje komen.

De werkzaamheden in het wijkpark zijn onderdeel van het groot onderhoud, dat al sinds vorig jaar wordt uitgevoerd in het bosgebied en het groen van Koningshof. Dat is een omvangrijk project, dat pas in 2020 zal zijn afgerond.

Briefje

Een leerling van de tweetalige Casaschool maakte zich zorgen over de toekomst van het trapveldje vlakbij de scholen. Zij had aan het busje van de aannemer een briefje gehangen met de vraag waarom dat veldje weg zou moeten. “Mijn vriendinnen en ik houden van het veld en we willen niet dat het weg gaat”, schreef Isra op het briefje. Ze verzocht om op de achterkant van de brief het antwoord te schrijven en dat af te leveren bij de school.

Projectleider Laura Kleinsman van de ‘harde werkers’ van het bedrijf heeft dat vrijdagmorgen gedaan. Ze schreef op de achterkant van het briefje dat het veld niet weggaat en zelfs wordt opgeknapt. In het bijzijn van wijkmanager Peter van der Man leverde ze het briefje daarna persoonlijk bij Azra af.

Foto’s: wijkmanager Peter van der Sman.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *