Oude bekende dit weekend voor RKDEO-vrouwen

VOETBAL | Dit weekend gaat ook de competitie van start voor de RKDEO-vrouwen. Het team van Wendy Rietveld krijgt komende zondag een oude bekende op bezoek: VV Hontenisse. Tegen deze tegenstander werd een jaar geleden de promotie naar de 1e klasse behaald. Net als RKDEO heeft Hontenisse een ook niet al te beste bekercampagne gedraaid. Beide ploegen werden laatste in de groep zonder ook maar een punt.

Beide teams zijn daardoor gebrand om de competitie goed te beginnen en winnend af te sluiten. Rietveld over de voorbereiding: ”Er is afgelopen week heel gericht getraind en ik heb goede dingen gezien die absoluut vertrouwen geven voor komende zondag.”

Op sportpark Centrum is de aftrap om 2 uur. Hier vind je de overige wedstrijden uit de zondag 1e klasse C.

Aangezien er maar elf ploegen in de zaterdag 2e klasse B zitten is er elke week één ploeg vrij. In de eerste officiële speelronde is dat deze week DSVP. De vrouwen, die onder leiding staan van Cees Kruys, zouden dit weekend een oefenwedstrijd spelen. Die gaat niet door, daarom wordt er zaterdag geoefend tegen het tweede vrouwenelftal van DSVP, want die waren ook vrij dit weekend.

De overige ploegen uit de competitie van DSVP spelen wel, hier vind je de wedstrijden uit de zaterdag 2e klasse B.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *