Oud-Nootdorp doet het nog prima


SV Nootdorp hield zaterdag de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Daarvoor was er eerst een wedstrijd tussen oud-spelers van de club en spelers van de huidige selectie. Die werd uiteindelijk door de senioren gewonnen.

De wedstrijd tussen vroegere en huidige spelers begon om half 3 ’s middags. Per helft werd er 25 minuten gespeeld. In de eerste helft werd er vier keer gescoord, goed verdeeld over beide teams. De 0-1 viel al snel door Jeroen Struijs voor het oude Nootdorp. Niet veel later viel de gelijkmaker voor het huidige team, door een fout van de doelman na een terugspeelbal van oud- aanvoerder Yannic Blom. De 1-2 werd gemaakt door Jeroen van der Kooij namens het oude Nootdorp, en de gelijkmaker door Pim Hulst. Dat was ook de ruststand.

Na rust werd er nog twee keer gescoord, beide keren door leden van het oude elftal van SV Nootdorp. Jeroen Struijs scoorde gelijk na rust de 2-3. Het laatste doelpunt werd vlak voor tijd gemaakt door Thomas Roodenburg. De senioren konden in de tweede helft een aantal keer wisselen, terwijl het huidige elftal dat niet kon, omdat er een aantal spelers met het tweede mee waren op trainingskamp.

Nieuwjaarsreceptie

Bij de nieuwjaarsrecptie was het aardig druk en gezellig. Veel leden waren naar dit evenement gekomen. Tussen de leden zaten spelers, oud spelers, bestuursleden en supporters. Voorzitter Sander Jansen had het in zijn toespraak over de leden, teams en zijn collega’s uit het bestuur. Hij bedankte iedereen voor hun inzet het afgelopen jaar en hoopt op net zo’n mooi jaar als he vorige. Ook benoemde hij dat hij trots is op de vrouwenelftallen omdat ze snel groeien en redelijk succesvol zijn, net als sommige jongenselftallen.

De sponsoren en vrijwilligers werden nog extra bedankt door de voorzitter voor hun inzet en bijdrage in de afgelopen jaren.

Voorzitter Sander Jansen
Huidig SV Nootdorp speelde in het geel, Oud SV Nootdorp in het zwart.
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *