Oude Leede houdt buurtfeest

Het wordt vast weer gezellig bij het buurthuis Het Oude Laarsje in Oude Leede.

Het buurtschap Oude Leede houdt vrijdag en zaterdag zijn jaarlijkse buurtfeest. Vrijdagavond komen vooral de vissers en de klaverjassers aan hun trekken, en zaterdag is het feest voor alle inwoners en de kinderen. Vroegere Oude Leeërs die nu buiten het buurtschap wonen zijn uiteraard ook welkom om de oude buurtjes weer eens te zien.

Het buurtfeest begint vrijdagavond met een viswedstrijd langs de Oude Leedeweg ter hoogte van nummer 143. Vanaf half zeven kunnen de hengels worden uitgeworpen. Om acht uur ’s avonds begint in een tent op het trapveldje het Rotterdams Klaverjassen en daar is ook een loterij. Kun je niet klaverjassen, dan kun je dat op deze avond leren.

Zaterdag is er vanaf twee uur ’s middags een gezellige markt en ‘Heel Oude Leede bakt’. Bak een lekkere taart en breng deze tussen half twee en twee uur naar het trapveldje. Een van de inwoners gaat naar huis met het predikaat ‘Meestertaartenbakker Oude Leede 2017′. Voor de kinderen zijn er vanaf drie uur ’s middags allerlei activiteiten. Na vijf uur is er een barbecue, het Rad van Avontuur, een Bruin Café en ’s avonds het Ik hou van Holland Spel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *