Overweldigende belangstelling

Voor de sociale appartemeten is een enorme belangstelling.

Voor de sociale nieuwbouwappartementen die binnenkort worden opgeleverd in Pijnacker-Noord is een overweldigende belangstelling bij woningzoekenden. Bij Woonnet Haaglanden zijn voor de flatwoningen van Rondom Wonen aan de Troelstralaan en de Schaepmanlaan al zo’n 650 inschrijvingen binnengekomen. Voor elk van de 66 appartementen zijn er dus minstens tien gegadigden.

De appartementengebouwen vormen het eerste nieuwbouwproject van de corporatie in lange tijd. De huizen konden worden gebouwd dankzij de garantstelling door de gemeente Pijnacker-Nootdorp voor de geldlening die Rondom Wonen moest afsluiten.

Eigen inwoners

Woningzoekenden uit de gehele regio kunnen zich inschrijven, maar een kwart van de huizen wordt toegewezen aan eigen inwoners van Pijnacker-Nootdorp en nog eens een kwart aan mensen die in de regio een grote corporatiewoning achterlaten.

De inschrijvingstermijn voor de appartementen sluit donderdagavond om 20 uur. Daarna zal aan de hand van de toewijzingscriteria en de inschrijfduur van de woningzoekenden worden bepaald wie een van de woningen krijgt toegewezen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *