Parkinsontocht verloopt goed

De Europese fietstocht van Irma Scheurink, Ruud Overes en Adorien ten Doeschate om aandacht te vragen voor de ziekte parkinson en voor de pillenchaos verloopt goed. De groep van Parkinson2Beat fietst momenteel door Slowakije. Irma, die tijdens de eerste week van de tocht met haar ligfiets was gevallen en de tocht moest onderbreken, fietst weer volop mee.

Via Facebook en de eigen website van Irma houdt het ondernemende gezelschap het thuisfront bijna dagelijks op de hoogte. Vorige week hadden ze in Praag een ontmoeting met de Nederlandse ambassadeur, en deze week was vooral het bezoek aan Auschwitz-Birkenau indrukwekkend.

“Het is voor mij moeilijk om onder woorden te brengen wat we daar gezien hebben”, schreef Irma de volgende dag. “Hoe moet ik onder woorden brengen wat ik voelde toen ik bij de plaats stond waar Joseph Mengele medische experimenten deed met kinderen van 2 tot 16 jaar?”

De fietstocht begon op 26 juli in Pijnacker. De tocht wordt op 7 september afgesloten bij de Bike voor Parkinson in Valkenburg.

Een opmerking bij " Parkinsontocht verloopt goed"
  1. Goed te horen dat alles prima verloopt en hopelijk komt er aandacht voor de chaos! Zet hem op allemaal in het bijzonder voor ons Irma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *