Peperdure appartementen snel te koop

De appartementen komen aan de kant van het Oosteinde, op de hoek met de Burg. Winkellaan.

Voor wie er bijna een half miljoen euro of méér voor over heeft, wordt het straks mooi wonen in een appartement in het Gildehof in Nootdorp. Ruim van opzet, heel luxueus uitgevoerd, op een prachtige plek tussen het Oosteinde en de nieuwe straat Wintercyclaam en op loopafstand van de Dorpsstraat: er zijn slechtere plekken om te wonen.

Er is bij de voorbereidingen van de nieuwe wijk Gildehof, op het terrein van de bedrijven Arctic en Aweta, wat gedoe geweest rond het appartementencomplex. Het zou aanvankelijk haaks op het Oosteinde komen, grenzend aan de Burg. Winkellaan. Bewoners van de wijk die grenst aan het Gildehof maakten daar bezwaar tegen. Daarom is de bouwlocatie in het uiteindelijke bestemmingsplan 90 graden gedraaid; daar konden de omwonenden wel mee instemmen.

Verkoop

Ondanks de hoge prijs zal een vermoedelijk veel belangstelling zijn voor de appartementen. Dat zal snel blijken, want de verkoop begint op donderdag 13 juni. In de boerenstal van Grand Café 1837 in de Dorpsstraat toont ontwikkelaar de Maese Woningen hoe de appartementen er uit gaan zien. Op diezelfde dag kunnen geïnteresseerden zich digitaal inschrijven. Net als bij andere projecten is de kans aanwezig dat er per bouwnummer meerdere belangstellenden zullen zijn, dus dan moet je geluk hebben bij het inloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *