Peter Faber vertelt

Rasverteller Peter Faber vertelt een verhaal van Annie M.G. Schmidt.

Het duurt nog even, maar de organisatoren van De Verbeelding werken hard aan de voorbereidingen van dit culturele evenement dat op 28, 29 en 30 september zijn 25e verjaardag viert. In de komende weken komen steeds meer bijzonderheden over het programma van het evenement naar buiten. Een daarvan is een leuke gratis kindervoorstelling, waarvoor de kaartjes nu al te krijgen zijn.

Op zaterdag 29 september vertelt Peter Faber het verhaal ‘De olifant die woord hield’, naar een sprookje van Annie M.G. Schmidt. Dit verhaal gaat over de vogel Wok, die in een boom in Afrika al zeven dagen zit te broeden, en ze verveelt zich behoorlijk. Ze wil graag een eindje om, maar iemand moet dan wel op het ei gaan zitten. Geen enkel dier heeft daar zin in, behalve de olifant. Die klimt met veel moeite in de boom om het ei een poosje verder uit te broeden. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar…

Rasverteller Peter Faber maakt er een prachtige voorstelling van. Die wordt gespeeld in het CJMV-gebouw aan de Kerkweg 24 in Pijnacker. Het begint om 10.30 uur. 

Kaarten zijn gratis af te halen bij boekhandel Van Atten en sigarenmagazijn het Moortje in Pijnacker. Het is wel zaak om er snel bij te zijn, want het aantal stoelen is beperkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *