Pijnacker loopt uit voor de Sint

Winkelcentrum Keijzershof was zaterdag vol bij de ontvangst van de Sint.

Officiƫle ontvangsten waren er zaterdag niet voor Sinterklaas in Pijnacker, maar de hoeveelheid publiek op straat was er niet minder om. Het winkelcentrum van Keijzershof stond vol met kinderen en hun ouders toen de Goedheiligman daar met zijn pieten rond kwart over twaalf aankwam. Een wandeling door het winkelcentrum maken was niet gemakkelijk, maar gezellig was het als vanouds.

Ook in het centrum van Pijnacker was het erg druk door de vele kinderen met hun ouders die de Sint wilden zien. Er was vanwege corona geen feest op het podium op het Raadhuisplein, maar ook hier was er wel sprake van een ouderwetse Sinterklaasdrukte. Handjes geven mocht eigenlijk niet, selfies maken wel en zelfs een van de dienstdoende politiemensen wilde wel erg graag even met de Sint en de hoofdpiet op de foto. Leuk voor thuis.

En de Sint? Die was superverrast door het enorme gehaakte kado dat op het Raadhuisplein was neergezet.

Eerder in de ochtend was Sinterklaas ook al op bezoek in Delfgauw. Daar maakte hij zijn gebruikelijke wandeling van het Saaymans Vaderplein naar het woonzorgcomplex aan de Laan der Zeven Linden.

Ook in Pijnacker-centrum was iedereen massaal uitgelopen om de Sint te kunnen zien.
Foto’s: Bart Planken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *