Pijnlijke nederlaag DSVP-vrouwen

VOETBAL | Na het verlies van vorige week tegen Den Hoorn (3-2) wacht het DSVP van trainer Cees Kruys nog steeds op de eerste overwinning. De dames van DSVP hoopten de eerste drie punten te behalen in Rotterdam tegen FC Maense, maar het werd op sportpark Nieuw Vreelust een 6-2 nederlaag.

In de eerste helft begon DSVP goed aan de wedstrijd. De vrouwen uit Pijnacker gingen zelfs met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in. Jennifer Zwang maakte de treffer. Na rust ging het mis. Na persoonlijke fouten kon de thuisploeg drie keer scoren binnen vijf minuten. Uiteindelijk maakten de vrouwen van FC Maense er zes, en Romy Bruins maakte het tweede doelpunt voor haar team. Het werd 6-2 voor de thuisploeg.

Cees Kruys na afloop van de wedstrijd: ”Het begint een eentonig verhaal te worden dit. In de eerste helft as wgeen vuiltje aan de lucht en zijn we met een voorsprong de rust in gegaan. Tijdens de rust heb ik gezegd dat ze zo door moesten voetballen, maar in vijf minuten tijd krijg je er drie tegen. Allemaal door persoonlijke fouten. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat moet er uit. Er sluipt dan iets in de groep en dat is nergens voor nodig, want we kunnen best een achterstand goedmaken namelijk.”

Bekervoetbal

Hier vind je de overige uitslagen en de stand uit de zaterdag 2e klasse B. Maandagavond gaan de vrouwen van DSVP weer naar Rotterdam. Dan spelen ze op sportpark Duivesteyn tegen vv Hillegersberg in de 1e ronde van het KNVB-bekertoernooi.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *