Politiek café over cultuur

Er gebeurt best het een en ander op het gebied van cultuur in Pijnacker-Nootdorp. Maar waar hebben de cultuuraanbieders precies behoefte aan?

Het Cultuurplatform Pijnacker-Nootdorp houdt woensdagavond een politiek café, waarin cultuuraanbieders in de gemeente in contact worden gebracht met vertegenwoordigers van de lokale politiek. De discussie loopt vooruit op de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. Een van de vragen die aan de orde komen is wat er nodig is om Pijnacker-Nootdorp op cultureel gebied in de komende jaren te laten bruisen.

Tijdens het politiek café, dat wordt geleid door de Pijnackerse journalist Sjaak Oudshoorn, is de bedoeling dat cultuuraanbieders te horen krijgen wat ze van de politiek kunnen verwachten. De politici aan de andere kant krijgen inzicht in wat er op cultureel gebied speelt en waar behoefte aan is.

Het begint allemaal om acht uur ’s avonds in de bibliotheek in Pijnacker, Julianalaan 47, maar om half acht staat de koffie al klaar. De forumdiscussie duurt tot 21 uur; daarna is er een netwerkborrel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *