Praat mee over het nieuwe CulturA & Zo

Het jeugd- en jongerenwerk maakt zich sterk voor de plannen met CulturA.

SBJ Samen Sterk, het samenwerkingsverband van SWOP, Bibliotheek Oostland en het Jeugd- en jongerenwerk, informeert maandag 27 mei iedereen die zich betrokken voelt bij theater CulturA in Nootdorp over de plannen met de theaterzaal en de andere ruimtes in de Dorpsstraat in Nootdorp.

Tijdens een inloopavond vertellen de mensen van CulturA & Zo wat de plannen met het gebouw zijn. De bedoeling is dat dit een centrale plaats inneemt in het sociaal-culturele leven van het dorp. De bibliotheek wordt er gevestigd, er is ruimte voor cursussen, lezingen, filmvoorstellingen, theater, muziekles en nog veel meer.

De bijeenkomst is ook bedoeld om inwoners van het dorp mee te laten praten over activiteiten die in het gebouw kunnen plaatsvinden. Ook mensen die ideeën hebben voor de invulling van de programmering of die er zelf iets willen organiseren zijn welkom.

De inloopavond is van 19 tot 21 uur. Geïnteresseerden kunnen op elk gewenst moment binnenlopen. Aanmelden voor 22 mei is fijn. Dat kan bij Jacqueline van Veen, jvanveen@sbjsamensterk.nl, tel. 06-54974240. Maar die aanmelding vooraf is niet noodzakelijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *