Proeflessen, demonstraties en workshops

Het zindert deze week van de activiteiten in CulturA & Zo in Nootdorp. Tijdens de feestweek, die duurt tot en met zondag, kun je elke dag wel ergens een proefles volgen, krijg je de kans om micro-computertjes te programmeren, doe je aan tai chi of geniet je van een leuke voorstelling of demonstratie.

Het zijn vooral de vaste gebruikers van CulturA & Zo die hun deuren deze week opengooien. Noor Nuis geeft op verschillende dagen en momenten een korte pianoles, ook voor mensen die nog nooit de toetsen van zo’n instrument hebben aangeraakt. Belinda van Trier van Balletstudio Belinda zet elke dag haar ruimte open voor proeflessen, demonstraties en musical workshops. En Imme Tonkes, die in CulturA & Zo haar vioollespraktijk heeft, geeft proeflessen en miniconcertjes.

Zelfvertrouwen

Een bijzondere workshop voor kids wordt maandag en aanstaande zondag gegeven door de Nootdorpse Debby van Hoof, die onder de titel ‘Ik ben STERK’ trainingen in zelfvertrouwen geeft. In haar workshops leert ze kinderen meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en daardoor emoties herkennen bij zichzelf en de ander. Dat versterkt het zelfvertrouwen waardoor kinderen steviger in hun schoenen komen te staan.

De activiteiten zijn verdeeld over de hele week, maar vooral op zaterdag en zondag 16 en 17 november is er van alles te doen. Het volledige programma is hier te vinden.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *